OSMANİYE / KADİRLİ - Şehit İsmail Akduman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

Okulumuzun ortaokul bölümü ilk mezunlarımıza veda etkinliğe düzenleyerek LGS öncesi moral desteği vermiş olduk.

Haz

Okulumuz müdür yardımcısı Süleyman TEPER'in önderliğinde mezun öğrencilerimizi de davet ederek çiğköfte ikramı gerçekleştirdik.

Haz

Deprem sonrası psikososyal destek programı çerçevesinde öğrencilerimizle beraber kahvaltı etkinliği düzenledik.

Haz

Okulumuza adını veren Şehit İsmail AKDUMAN vefaa ziyaretimiz.

Haz

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Mine ALÇI hocamıza veda yemeği düzenledik. Kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Haz

El ele birlikte geleceğe projesi kapsamında Kaymakam Bey Vehbi BAKIR okulumuzu ziyaret ettiler. Bu proje kapsamında okulumuzda son dönem her hafta denemeler düzenledik. Kaymakam beye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzdan 11. sınıf öğrencilerimizle Osmaniye kitap fuarına giderek kitapları yerinde inceledikç.

Haz

Okulumuzun 8-A sınıfı öğrencileriyle Kadirlimizin tarihi camiisi olan Ala Camii'yi ziyaret ettik.

Haz

Okulumuzda Mevlü-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yapılarak okul konferans salonumuzda programımızı düzenledik.

Haz

Okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimize hoşgeldin süprizi yaptık.

Haz

Öğrencilerin toplumsal sorunlara duyarlı ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri amacıyla Okul Komşuları Etkinliği düzenlenmiştir.

Haz

Okul bahçemizin uygun olan yerlerine  ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yapıldı. Öğrencilerin değişik ihtiyaçlarını karşılamak için bahçemizde oturma alanları oluşturuldu.

May

Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler kapsamında Kadirli Şehit Mehmet Acar İHO 4-6 yaş arası Kur'an Kursu Öğretmeni Hacer HARMANDA ile Çuhadarlar Kız Kur'an Kursu Öğretmeni Sümeyye KOCAMAN öğrencilerimizle bir araya gelmişlerdir.